Hae toimitiloja

Toimitilapörssi

- m2
-
- €/kk
m
 

Takaisin listaukseen

Vuokrattavana toimistotila

Tyylikäs toimistorakennus vuokrattavana

Kuva 1 Kuva 2 Kuva 3 Kuva 4 Kuva 5 Kuva 6

Lahdessa on vuokrattavana näyttävä ja moderni toimistorakennus, joka on aiemmin toiminut suuren yhtiön pääkonttorina. Tämän tasoisia tiloja on harvoin tarjolla. Vuonna 1992 valmistuneen rakennuksen kokonaispinta-ala on 2644 neliömetriä.

Tilat vuokrataan ensisijaisesti yhdelle käyttäjälle, mutta muunneltavuutensa ansiosta myös muut toimitilaratkaisut ovat mahdollisia.

Toimistotilat koostuvat enimmäkseen valoisista avotoimistoista, mutta myös perinteisiä toimistohuoneita on tiloihin rakennettu. Työskentelypisteet sijaitsevat pääasiassa ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa. Oman pöytäsi äärelle voit kulkea kätevästi esimerkiksi maisemahissillä.

Kerroksista löytyvien toimistohuoneiden lisäksi, Linjakatu tarjoaa tasokkaita, erillisiä, äänieristettyjä huoneita, joita voi hyvin käyttää neuvotteluhuoneina. Pohjakerroksen neljä neukkaria ovat varattavissa erillisen varausjärjestelmän kautta.

Tilojen kätevyyttä lisäävät jokaisesta kerroksesta löytyvät omat sosiaalitilat. Koko talon yhteinen ruokailutila löytyy alimman kerroksen atriumtilasta. Tähän tilaan on mahdollista saada myös lounasruokapalvelu.

Linjakadun kiinteistöllä on oma lämmitetty parkkihalli rakennuksen kellarikerroksessa. Hallissa on parkkipaikkoja 17 henkilöautolle. Kiinteistön piha-alueella on lisäksi 22 parkkipaikkaa. Tarvittaessa lisää paikkoja saa kauppakeskus Valon pihalta.

Upean kokonaisuuden kruunaa upea sijainti

Kiinteistö sijaitsee noin 700 metrin päässä Lahden matkakeskuksesta. Toimistolle pääsee helposti oman auton lisäksi myös junalla ja linja-autolla. Esimerkiksi junamatka Helsingistä Lahteen kestää noin tunnin verran.

Toimistorakennuksella on kiinteä yhteys vieressä sijaitsevaan kauppakeskus Valoon. Tämä mahdollistaa helpon toiminnan laajentamisen kauppakeskuksen tiloihin, jos haluatte esimerkiksi myydä tuotteitanne keskuksen liiketiloissa. Valossa on myös kattavat palvelut aivan lähellä, kuten laadukas lounasravintola.

Kauppakeskuksen palveluiden lisäksi Linjakadun lähistöllä sijaitsee paljon arkielämää helpottavia palveluita, kuten päiväkoti, koulu, ruokakauppoja, autohuoltamo, ravintoloita ja apteekki.

Tiedot

Kohdenro 898
VuokraEi määritetty
OsoiteLinjakatu 5
15100 Lahti
Tilat2500 m2
Valoisa ja moderni pääkonttoritasoinen toimistorakennus keskeisellä sijainnilla Lahdessa. Muunneltavuutensa ansiosta tiloja 400-2500 neliötä tarpeiden mukaan.

Kohteen välittää

Luhta Kiinteistöt Oy

http://www.luhta-kiinteistot.fi

Yhteyshenkilö

Sanna Pekonen-Becker
lk.lahti@luhta.fi

Puhelin: 0447562510