Hae toimitiloja

Toimitilapörssi

- m2
-
- €/kk
m
 

Takaisin listaukseen

Myydään / vuokrattavana muu tila

Monikäyttötilaa: toimisto, varasto, ravintola, catering, tuotanto, majoitus

Kuva 1 Kuva 2 Kuva 3 Kuva 4 Kuva 5 Kuva 6

Monien mahdollisuuksien kiinteistökokonaisuus omaan liiketoimintaan, sijoittajalle tai kehityksen kohteeksi. Myytävä kokonaisuus muodostuu kotitalousoppilaitoksesta, josta löytyvät muun muassa koulutustiloja, suurkeittiö, leipomo, asuntola (62 huonetta, 16 keittiötä), saunat, pesutilat, wc:t, ja henkilökunnan asuntolan (5 huoneistoa, sauna, autotalleja, varastoja), sekä paljon muuta. Kiinteistö sijaitsee Orimattilassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä, reilun kokoisella metsäisellä tontilla.

Myytävällä tontilla on kaksi rakennusta, jotka kuuluvat myytävään kokonaisuuteen. Päärakennus sisältää kellari, maatason ja yläkerran. Toissijaisen asuinrakennuksen tilat ovat kahdessa tasossa. Rakennukset ovat betonirakenteisia. Rakennuksien yhteispinta-ala on 5425 neliötä ja se kuuluu 64 000 neliön tonttiin. Tontti on oma-omisteinen. Päärakennus on 125 metriä pitkä ja 13,2 metriä leveä. Päärakennus oli ennen ammattikoulu.

Päärakennus pitää sisällään suuren ruokasalin, suurtalouskeittiön, majoitus- ja ruokailutiloja, asuntoja, paljon varastotilaa, useita sauna- ja kylpytiloja. Rakennukseen on asennettu varas- ja palovaroitusjärjestelmät sekä kameravalvonta. Noin 6,4 ha tontilla (tarkastusmittaamaton luku 63760 m2) rakennuksia ympäröi rehevä metsämaasto.

Sivurakennuksessa yhteensä 699 neliötä. Tästä rakennuksesta löytyvät sauna ja kylpytilat, varastoja, 5 autotallia, 5 asuntoa. Sivurakennuksesta on tallitilaa moottoripyörille, mopoille, autoille tai muille kulkuvälineille ja laitteille. Omistajalla mahdollisuus jälleenvuokrata asuntoja. Asunnot ovat noin 40-50 neliön suuruisia. Molemmat rakennukset sijaitsevat osoitteessa Heinämaantie 35, Orimattila. Kiinteistökokonaisuus on 30 minuutin ajomatkan ja 25 kilometrin päässä Lahden keskustasta. Helsingin keskustaan matkaa on noin 100 km ja ajoaikaa vähän päälle tunti ajaen nelostietä (E75).

Tilat soveltuvat hyvin monenlaisille kouluille, yliopistoille, ammattikorkeakouluille, paikaksi laajentaa toimintaa. Päärakennuksesta löytyvät laajat luokkahuoneet erilaiseen opetuskäyttöön perusvälineistöllä. Koulujen oppilaille löytyy 62 asuntolahuonetta, joissa sänkyrungot ja kiinteät kaapistot löytyvät valmiina. Kiitos suurtalouskeittiön, leipomon, perkauskeittiön laajoine kylmiöineen ja opetuskeittiön; tilat hyvin soveltuvat ravintola, catering ja elintarviketeollisuuden käyttöön. Keittiöiden yhteydestä löytyy 250 hengelle mitoitettu ruokala.

Hotelli, hostelli ja vuokra-asumiseen kiinteistöllä on erityisen hyvät mahdollisuudet. 62 asuntolahuonetta soveltuvat hyvin majoitukseen tai ovat helposti muokattavissa muuhun käyttöön. Huoneiden ovet ja seinät ovat palo- ja äänieristettyjä. Erinomaisen palo- ja tilasuunnittelun vuoksi huoneita on helppo jakaa eri käyttöosastoiksi.

Tontille on mahdollisuus rakentaa 7000 lisäneliötä kapasiteetin kasvattamiseen tai muuhun käyttöön.

Tiedot

Kohdenro 989
Hinta288 000 € (alv 0%)
Vuokra7 000,00 €/kk (alv 0%)
Kerroskatutaso
OsoiteHeinämaantie 35
16300 Orimattila
Tontti699 m2
Tilat5425 m2
Rakennuksien yhteispinta-ala on 5425 neliötä ja se kuuluu 64 000 neliön tonttiin. Sivurakennuksessa yhteensä 699 neliötä. Tästä rakennuksesta löytyvät sauna ja kylpytilat, varastoja, 5 autotallia, 5 asuntoa. Sivurakennuksesta on tallitilaa moottoripyörille, mopoille, autoille tai muille kulkuvälineille ja laitteille. Omistajalla mahdollisuus jälleenvuokrata asuntoja. Asunnot ovat noin 40-50 neliön suuruisia.

Kohteen välittää

BBI88- Brown Bear Investments OY

http://heinamaantie35.home.blog

Yhteyshenkilö

Juha Hiltunen
brownbear.investmentsoy@gmail.com

Puhelin: 0407750321